Hlavní obsah

Williamsová překonala zranění a je v semifinále v Soulu

SOUL/KUANG-ČOU

I s poraněným pravým lýtkem postoupila americká tenistka Venus Williamsová do semifinále turnaje v Soulu. Nasazená jednička porazila Polku Martu Domachowskou snadno 6:2, 6:3. Další soupeřkou wimbledonské šampionky bude Italka Flavia Pennettaová.

Článek

Ve druhém semifinále se utkají turnajová čtyřka Maria Kirilenková z Ruska a obhájkyně titulu Eleni Daniiliduová. Řecké tenistce pomohla k postupu skreč druhé nasazené Maďarky Agnes Szavayové, která tak přišla o šanci navázat na týden starý turnajový titul z Pekingu.

Ve čtvrtfinále skončila největší favoritka turnaje v čínském Kuang-čou Anabel Medinová-Garriguesová. Nad síly nejvýše nasazené tenistky byla Ruska Anastasia Rodionovová, která nad španělskou hráčkou vyhrála po setech 6:7, 7:5 a 6:3.

Medinová-Garriguesová nedokázala od květnového turnaje ve Štrasburku, který vyhrála, na žádném z následujících turnajů postoupit dál než do čtvrtfinále.

SOUL
Dvouhra - čtvrtfinále:
V. Williamsová (1-USA) - Domachowská (Pol.) 6:2, 6:3, Kirilenková (4-Rus.) - Castanová (Kol.) 6:3, 6:0, Pennettaová (It.) - Moritaová (Jap.) 6:1, 6:2, Daniiliduová (5-Řec.) - Szavayová (2-Maď.) 4:6, 7:5, skreč.
KUANG-ČOU
Dvouhra - čtvrtfinále
Rodionovová (Rus.) - Medinová-Garriguesová (1-Šp.) 6:7 (5:7), 7:5, 6:3, Razzanová (2-Fr.) - Ruanová-Pascualová (Šp.) 6:3, 6:1, Cibulková (4-SR) - Moliková (Austr.) 6:7 (7:9), 6:1, 6:4, Obzilerová (Izr.) - Olaruová (Rum.) 2:6, 6:1, 7:5.

Reklama