Hlavní obsah

Další hvězda bude maminkou. Bývalá světová dvojka oznámila radostnou novinku

Varšava/Praha

Další tenisová hvězda bude maminkou. Po Dominice Cibulkové oznámila radostnou novinku prostřednictvím sociálních sítí také bývalá světová dvojka. „Nastal čas na novou životní etapu,“ napsala Polka Agnieszka Radwaňská k fotografii s dětskými botičkami na Instagramu.

Foto: Sport.cz

Bývalá tenistka Agnieszka Radwaňská čeká dítě.

Článek

Tenisový baby boom pokračuje. Loni na svět přivedly potomky grandslamové vítězky Flavia Pennettaová, Andrea Hlaváčková nebo Lucie Šafářová, teď se maminkami stanou i jejich bývalé kolegyně. Po Dominice Cibulkové oznámila radostnou novinku další bývalá tenisová hvězda.

Agnieszka Radwaňská se na sociálních sítích pochlubila fotografií, na níž v ruce drží dětské botičky. „Nastal čas na novou životní etapu,“ napsala na Instagram jedna z nejpopulárnějších tenistek, která během své kariéry vyhrála šestkrát anketu fanoušků o nejoblíbenější hráčku na okruhu WTA.

Úspěšná tenistka pověsila raketu na hřebík po sezoně v roce 2018. Podle jejích slov jí tělo po několika zraněních nedovolilo už potřebnou tréninkovou zátěž, a tudíž se rozhodla ve své kariéře nepokračovat. Během ní se stala světovou dvojkou a vyhrála dvacet titulů včetně prestižního Turnaje mistryň.

Grandslamové tituly získala jako juniorka poté, co ovládla French Open a slavný Wimbledon. Mezi profesionálkami se pak na grandslamech dostala nejdál ve Wimbledonu, kde si zahrála finále. Na Australian Open a US Open postoupila do semifinále a na French Open byla nejdál ve čtvrtfinále.

Reklama

Související témata: