Hlavní obsah

Karanténa by byla zábavnější s přítelem, stěžuje si kráska. Nabídky se jen hrnou

Je krásná a pořád populární. I když to ze strany někdejší tenisové hvězdy není na kurtech poslední dobou zrovna nic moc, protože ve světovém žebříčku je až na 328. místě. Ve chvíli, kdy si Eugenie Bouchardová posteskla, že by současnou karanténu kvůli pandemii koronaviru Covid-19 raději trávila s přítelem, strhla se na sociálních sítích mela. A fanoušci se předhánějí s nabídkami pro šestadvacetiletou mladou dámu.

Foto: Sport.cz

Tenistka Eugenie Bouchardová hledá přítele

Článek

Trpí, protože musí sedět doma. Stejně jako miliony dalších lidí, které pandemie koronaviru přinutila k domácí karanténě. Nedá se sportovat, chodit do společnosti. Zastavené jsou na dlouhé týdny i tenisové turnaje. A tak se Bouchardová baví aspoň na sociálních sítích, kde si posteskla, že by byla karanténa zábavnější, kdyby byla s přítelem. Média spekulují, že se rozpadl její vztah s Connorem Davisem, a tak se tenistka doma zřejmě nudí.

„Nestěžuji si, ale mám pocit, že karanténa by byla s přítelem mnohem zábavnější," napsala na sociální sítě někdejší pátá hráčka světového žebříčku.

A spustila tím lavinu nabídek, které jí chodí z celého světa. „Nechci se chlubit, ale mám v koupelně dvanáct rolí toaletního papíru," zkouší to s humorem na tenistku jeden z fanoušků.

I další spojil odpověď se současnou celosvětovou pandemií a přísnými bezpečnostními opatřeními. „Mám šest lahví dezinfekčního prostředku na ruce, 18 toaletních rolí a různých vonných mýdlových lahví, pokud ti to Genie ozdobí trochu karanténu," nabízí další z nich.

Bouchardová už v minulosti využívala sociální sítě, aby si našla přítele. Bude i nyní úspěšná?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🌺🌷🍃💫

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Úno 19, 2020 v 10:46 PST

Reklama

Související témata: