Hlavní obsah

Djokovič v hlavní roli! Tenisový král válí i bez rakety

Je nejen famózním hráčem, ale také šoumenem, který nezkazí ani žádnou legraci, o čemž přesvědčil už mnohokrát. Tenisový král Novak Djokovič si krátí čas během pauzy vynucené pandemií koronavirem originálním způsobem. Aby nevyšel ze cviku, zahrál si s kamarádem tenis přímo ve vile ve španělské Marbelle, kde tráví těžké časy s rodinou. Jen tenisovou síť tentokrát nahradila křesla a sedačka a tenisové rakety pánvičky.

Novak Djokovič hraje v karanténě tenis s pánvičkouVideo: TWITTER/@DjokerNole, Reuters

 
Článek

Tenisová Tour je přerušená minimálně do 13. července, hráči ale nemohou jen tak nečinně ležet. Srbský lídr světového žebříčku Djokovič na sociální sítě umístil video, které zachytilo jeho hru s kamarádem v domácích podmínkách upraveném prostředí. A kdo zvládl výměny s pánvičkami z kuchyně lépe? Podívejte se...

Vítěz 17 grandslamových turnajů Djokovič věnoval minulý měsíc milion eur, tedy více než 27 milionů korun, rodnému Srbsku na nákup plicních ventilátorů a dalších zdravotních pomůcek. Zároveň prostřednictvím videokonference na dálku poděkoval všem lékařům z celého světa i v Srbsku za pomoc lidem infikovaných koronavirem.

Již dříve podobnou sumu daroval ohroženým rodinám ve Švýcarsku Roger Federer, finančně se snaží pomoci třeba i Španěl Rafael Nadal.

Reklama

Související témata: