Hlavní obsah

S Argentinou znovu v Ostravě

Jen co oslavili vítězství nad Francií, už začali myslet na Argentinu. Na daviscupové čtvrtfinále se znovu může těšit Ostrava. „Už to můžu potvrdit,“ řekl Karel Tejkal z pořádající agentury Česká sportovní. Špičkový tenis se bude hrát od 10. do 12. července.

Článek

Jihoameričané doma v 1. kole jasně přehráli Nizozemsko, ačkoli ve výběru nefigurovala jejich největší esa Nalbandian a Del Potro, jejichž vztahy se údajně značně zhoršily při loňském finále Davis Cupu proti Španělsku. Argentina ho doma prohrála a mezi největšími hvězdami prý málem došlo na pěsti.

V Buenos Aires nyní nastoupila sestava Chela, Monaco, Arnold Ker a Vassallo-Arguello. „To se uvidí, jestli přijedou bez hvězd. Já jsem nikde nezaslechl, že by se Nalbandian letos Davis Cupu zřekl,“ kroutil hlavou Tomáš Berdych.

Co se ale zdá být jasné, to je povrch. Přednost asi znovu dostane taraflex. „Těžko pozveme Argentince na antuku,“ vtipkoval Radek Štěpánek. „Každopádně jim máme co vracet,“ připomněl Berdych porážku z března 2005, kdy Argentina rozdrtila Česko na antuce nemilosrdně 5:0.

Reklama

Související témata: