Hlavní obsah

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se vzali, nevěsta měla šaty za milión

Gabriela WolfováNovinky

Tenista Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová si v sobotu řekli "Ano" v katedrále sv. Víta. Nevěsta se vdávala v nádherných honosných svatebních šatech od světové návrhářky Very Wang, která před lety navrhla šaty také Victorii Beckhamové. Cena svatebních šatů Vaidišové je odhadována na milión korun.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Tenista Radek Štěpánek vstoupil do svazku manželského s bývalou tenistkou Nicole Vaidišovou v katedrále sv. Víta v Praze.

Článek
Fotogalerie

Radek Štěpánek dorazil na Pražský hrad dvacet minut před osmnáctou hodinou. V katedrále již čekalo na padesát hostů. Na nádvoří postávalo mnoho lidí, kteří si chtěli slavný tenisový pár prohlédnout.

Nevěsta dorazila před katedrálu sv. Víta s desetiminutovým zpožděním. V 18:10 hodin ji na místo přivezla luxusní limuzína Rolls - Royce Phantom, jejíž cena je dvanáct miliónů korun. K oltáři nevěstu vedl její vlastní otec Josef Vaidiš.

Tohle už je manželský polibek...foto: ČTK/Stanislav Peška

Mezi svatebními hosty nechyběl kamarád Štěpánka, hokejista Jaromír Jágr s přítelkyní Innou Puhajkovou, tenistky Barbora Záhlavová-Strýcová, Klára Zakopalová a Iveta Benešová. Překvapivě na svatbu nebyl pozván osmý nejlepší tenista světa Tomáš Berdych.

Obřad trval necelou hodinu. Krátce před dvacátou hodinou Vaidišová se Štěpánkem zapózovali se svatebčany před katedrálou přítomným fotografům. Svatební oslava se koná v Ledeburských zahradách.

A po obřadu nezbytné focení...foto: ČTK/Stanislav Peška

Reklama