Hlavní obsah

Žádná svatba! Šarapovová dala basketbalistovi kopačky už před třemi měsíci

Řím

Na jaře plánovali svatbu. Teď je všechno jinak. Tenistka Maria Šarapovová dala slovinskému basketbalistovi Sašovi Vujačičovi kopačky. Podle jeho vyjádření pro Gazzettu dello Sport se tak stalo už před třemi měsíci. Ruská kráska jeho slova na US Open v New Yorku potvrdila.

Foto: Sport.cz

Maria Šarapovová.

Článek

"Samozřejmě to byl velice složitý krok pro nás oba. Prožili jsme několik opravdu překrásných let, vážíme si jeden druhého. Ale kvůli našim kariérám to byl velmi složitý vztah. Zejména poté, co Saša odešel z USA do Turecka. Nemohl tolik cestovat, jednou dokonce nebyl doma celých deset měsíců, to bylo nesmírně těžké," dodala.

Šarapovová se s o tři roky starším Vujačičem zasnoubila v říjnu 2010. Čtyřnásobná grandslamová vítězka a bývalý hráč NBA se znají od doby, kdy Vujačič hrál v zámoří za Los Angeles Lakers.

Pak odešel do Turecka a média spekulovala o listopadové svatbě. Istanbul měl být ideálním místem, neboť Šarapovovou tam na konci října čeká Turnaj mistryň a Vujačič hraje tureckou ligu za Efes Pilsen.

Během olympijských her ale Šarapovová informace o chystané svatbě popřela. Po londýnské finálové prohře s Američankou Serenou Williamsovou si dala kvůli žaludečním potížím až do US Open pauzu, zvěsti o možném těhotenství vyvrátilo vyšetření ultrazvukem.

Reklama