Hlavní obsah

Šarapovová a těhotná? Nesmysl, kam na to ti novináři chodí? zlobí se agent ruské hvězdy

Agent Marie Šarapovové důrazně popřel informace bulharských médií o tom, že ruská tenisová superstar čeká se svým přítelem Grigorem Dimitrovem dítě. Max Eisenbud, který hráčku zastupuje už od jejích 12 let, se proti spekulacím podobného typu ostře ohradil.

Foto: Profimedia.cz

Ruská tenistka Maria Šarapovová.

Článek

„Maria není těhotná. Opravdu není," citoval jej ruský server Sport-Express. „Během víkendu jsem dostal spoustu dotazů od různých internetových portálů i dalších takzvaných žurnalistů, kteří si zřejmě zcela neuvědomují, co způsobují tím, že bez jakýchkoli důkazů vymýšlejí zprávy podobného typu. Je to nechutné, jsem tím unavený. Ať si raději zametou před vlastním prahem," zlobil se Eisenbud.

Bulharská média v pátek rozvířila spekulace o tom, že skutečným důvodem absence 26leté bývalé světové jedničky na Turnaji mistryň v Istanbulu není zranění, ale gravidita. Svoji tezi postavila na informacích, podle nichž Šarapovová  navštívila minulý měsíc v tajnosti kliniku v Los Angeles, kde žije, a později návštěvu zopakovala. Podle bulharského listu Novini se o čtyři roky mladší Dimitrov rovněž se přestěhoval do Los Angeles.

Třetí hráčka světového žebříčku WTA nehraje od srpnového turnaje v Cincinnati, kde v jediném utkání podlehla mladé Američance Sloane Stephensové. Z následného US Open se odhlásila kvůli zranění pravého ramena.

Na svém twitterovém účtu čtyřnásobná grandslamová vítězka nyní vystavila fotografie z přípravy v posilovně se vzkazem, že se chce na kurty do tří týdnů znovu vrátit.

Dimitrov v neděli vyhrál svůj první titul na okruhu ATP poté, co ve finále ve Stockholmu zdolal Španěla Davida Ferrera 2:6, 6:3 a 6:4.

Reklama