Hlavní obsah

VIDEO: Nadalovi se povedla odplata za Turnaj mistrů. Djokoviče porazil v penaltách!

Ptáte se, jak by asi dopadl souboj dvou nejlepších tenistů současnosti na fotbalovém trávníku? Nejspíš by měl navrch Španěl Rafael Nadal. Současná světová jednička totiž v neděli absolvovala na stadiónu týmu Boca Juniors krátký minisouboj v penaltách s Novakem Djokovičem a Nadal svého soupeře s nadsázkou řečeno zadupal. Vyprodaný stánek La Bombonera navštívily obě hvězdy v rámci svého společného exhibičního turné po Argentině.

Tenisté Nadal a Djokovič v penaltovém souboji.

 
Článek
Fotogalerie

Po náročné sezóně je potřeba relaxovat dva nejlepší tenisté planety usoudili, že tím nejlepším způsobem bude aktivní odpočinek. Nadal prožil skvělý den, protože v argentinské metropoli Buenos Aires nejprve porazil svého rivala v exhibičním zápase 6:4, 7:5 a poté ho ještě zdolal na fotbalovém trávníku.

Djokovič s Nadalem vstoupili na stadión La Bombonera v poločasové přestávce ligového utkání Boca Juniors - All Boys (0:2) a přímo před zraky domácího kotle La12 svedli minisouboj v exekuci pokutových kopů. Jejich střely se snažil zastavit náhradní brankář Boky Sebastián D'Angelo, na jehož rukavicích nakonec skončilo více pokusů Novaka Djokoviče.

Španěl v minisouboji porazil svého rivala 3:1. „Je to skvělé, povedla se mi odplata za Londýn," smál se Nadal v rozhovoru pro klubový kanál nejpopulárnějšího argentinského týmu. „Vážně, je to krásný pocit být tady, v takové atmosféře. Boca je jeden z nejlepších týmů světa a má fantastické fanoušky," dodal Nadal směrem k vyprodanému padesátitisícovému kotli.

Reklama

Související témata: