Hlavní obsah

Jak je to s Vaidišovou? Účet slibující její návrat je falešný, tvrdí manažer

Praha
Aktualizováno

Slibovaný návrat měl být zase o kousek blíže. Vypadalo to, že opětovný vstup Nicole Vaidišové na tenisovou scénu může být vbrzku akutní záležitostí, ale během pár desítek minut se ukázalo, že to tak nemusí být. "Tvrdě pracuji, abych se zkusila vrátit na kurty,“ stálo coby citace Vaidišové na twitterovém účtu, který byl navázán na její jméno, ale její manažer Olivier van Lindonk na to zareagoval informací, že účet jí nepatří.

Foto: Profimedia.cz

Nicole Vaidišová v roce 2006. Vrátí se znovu na okruh WTA?

Článek

"Upozorňuji, že tento účet @vaidisovanicole je podvodný a pracujeme na jeho odstranění," sdělil van Lindonk na svém twitteru. Informace o možném návratu hráčky nepopřel.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Spekulovalo se o něm už několikrát. Poprvé předloni, pak i na podzim minulého roku.

Z turnajového dění vypadla coby 176. hráčka žebříčku v březnu roku 2010, o čtvrt roku později si v katedrále svatého Víta brala za manžela Radka Štěpánka, s nímž se posléze rozešla.

Později se na veřejnosti objevily informace o pozoruhodné partnerské rošádě. Stala se přítelkyní Adama Pavláska, bývalého partnera Petry Kvitové, která pro změnu nyní patří ke Štěpánkovi.

Nyní čtyřiadvacetiletá Vaidišová své rozhodnutí z roku 2010 předkládala jako konec kariéry, během níž vyletěla jako kometa. První turnaj vyhrála coby patnáctiletá, celkem na okruhu WTA triumfovala šestkrát. Pod vedením nevlastního otce Aleše Kodata byla opakovaně v semifinále grandslamových turnajů - French Open 2006 a Australian Open 2007.

Reklama