Hlavní obsah

Kvůli podezřelému batohu byl hodinu uzavřen areál turnaje v Miami

Americká policie v úterý kvůli podezřelému odloženému batohu na hodinu uzavřela areál tenisového turnaje série Masters v Miami. Pyrotechnici při prozkoumávání zavazadla zakázali fanouškům vstup i odchod a přerušili dopravu v okolí.

Foto: Lynne Sladky, ČTK/AP

Maria Šarapovová returnuje v utkání s Petrou Kvitovou na turnaji v Miami

Článek

"V podvečer byl nalezen u vstupní brány podezřelý předmět, kvůli bezpečnosti veřejnosti policie místo uzavřela a zahradila vstup, dokud nebyl zajištěn. Omlouváme se za nepříjemnosti, ale bezpečnost je na prvním místě," uvedli organizátoři v tiskové zprávě.

Dění v areálu i přes napjatou situaci pokračovalo. Své čtvrtfinále tak na centrálním kurtu tak dohrála domácí Serena Williamsová, která si poradila s Němkou Angelique Kerberovou. "Ano, byla tam hrozba bombového útoku, areál byl uzavřen, ale víc o tom nevím. Je to děsivé," řekla po vítězství dvakrát 6:2 světová jednička Williamsová.

Podle plánu se dohrál i plánovaný závěrečný duel večera mezi prvním hráčem žebříčku ATP Rafaelem Nadalem a Italem Fabiem Fogninim. Policie odvolala všechna opatření během rozcvičky před utkáním, španělský favorit pak ve 4. kole také zvítězil v poměru dvakrát 6:2.

Reklama

Související témata: