Hlavní obsah

Vím, že prodělala operaci srdce, bála se Wozniacká o soupeřku

Místo oslav strach o Číňanku Pcheng Šuaj. Tak skončilo semifinále US Open pro Caroline Wozniackou. „Když jsem viděla, jak tam trpěla, chtěla jsem se jen ujistit, že je v pořádku,“ cituje britský list Daily Mail Dánku, která na konci střetnutí obešla síť a vydala se za čínskou tenistkou. „Vím, že ve třinácti prodělala operaci srdce. Myslím, že jí to také dělalo starosti,“ trápilo Wozniackou, která jen smutně přihlížela tomu, jak její soupeřka opouští kurt na vozíčku.

Foto: Mike Groll, ČTK/AP

Dánka Caroline Wozniacká v semifinále US Open s Číňankou Pcheng Šuaj.

Článek

„Je mi Pcheng moc líto, protože hrála skvěle. Takhle nechce nikdo vyhrát," trápilo čtyřiadvacetiletou hráčku. Nakonec však mohla být klidná: „Teď mám zprávu, že je v pořádku, to je skvělé."

Wozniacká si zahraje finále US Open podruhé v životě. Před pěti lety podlehla Belgičance Kim Clijstersové. Pár hodin po skončení semifinále nakonec měla náladu i na žerty, když na svém účtu na Twitteru zveřejnila fotografii se sprinterem Usainem Boltem. „Myslela jsem si, že jsem rychlá, ale potkala jsem dnes někoho, kdo říká, že je o něco rychlejší," komentovala setkání s atletickou hvězdou.

Reklama

Související témata: