Hlavní obsah

VIDEO: Bouřlivé oslavy triumfu ve Fed Cupu! We are the Champions, zpívaly tenistky v šatně

Vítězné pokřiky, šampaňské i zpěv populární skladby Freddieho Mercuryho ze skupiny Queen We are the Champions. Právem rozjařená byla atmosféra v domácí šatně po skončení finále Fed Cupu s Německem. České tenistky zvedly po roční přestávce znovu nad hlavu trofej pro vítězky ženské týmové soutěže a oslavy byly samozřejmě jako vždy velkolepé...

České tenistky slavily vítězství ve Fed Cupu.Video: Facebook českého fedcupového týmu

 
Článek
Fotogalerie

Rozhodující třetí bod s Němkami zařídila v grandiózním duelu Petra Kvitová, která proti Angelique Kerberové zvrátila ve třetím setu nepříznivý stav 1:4 a v zaplněné pražské O2 areně vytryskl gejzír radosti.

Český fedcupový tým zveřejnil na svém facebookovém profilu ukázku pozápasových oslav a stály opravdu za to. "Čí je pohár? Náš"! odpovídali sborově Lucie Šafářová i trenér Kvitové David Kotyza na otázku členů realizačního týmu.

Poté se celá česká kabina ponořila do zpěvu. Oblíbený vítězný song We are the Champions pěly nadšeně všechny hráčky se skleničkou šampaňského v ruce.

A nesměla pochopitelně chybět ani sprška oslavného perlivého nápoje. Šumivého vína si nejvíce užila Kvitová, kterou vydatně postříkali takřka všichni včetně kapitána Petra Pály.

Vyhrají české tenistky Fed Cup i v příštím roce?
Ano
86,2 %
Ne
13,8 %
Celkem hlasovalo 14121 čtenářů.

Reklama

Související témata: