Hlavní obsah

Searsová vulgárního slovníku nelituje. Kritikům se vysmála v triku s jasným vzkazem

Melbourne

Kritika se na ní valila ze všech stran, snoubenka Andyho Murrayho Kim Searsová si z toho ale velkou hlavu nedělá. Poté, co v semifinále Australian Open počastovala Tomáše Berdycha sprškou vulgárních výrazů, na sebe navlékla v nedělním finále v Melbourne černé triko s anglickým nápisem „Parental Advisor Explicit Content“, upozorňující na nevhodný obsah. Searsová zkrátka není žádná křehká britská dáma, naopak ráda provokuje...

Foto: Brandon Malone, Reuters

Kim Searsová, snoubenka Andyho Murrayho, se na finále vybavila trikem s nápisem upozorňujícím na nevhodný obsah.

Článek
Fotogalerie

Také finálový duel mužské dvouhry mezi Djokovičem a Murraym, který nakonec srbský tenista zvládl ve čtyřech setech 7:6, 6:7, 6:3 a 6:0, provázely bujaré emoce. Ve druhé sadě vnikl na kurt divák protestující proti zpřísnění australské azylové politiky, jenže mnohem více pozornosti poutala Searsová.

Snoubenka sedmadvacetiletého Skota, která na sebe upozornila ve čtvrtek ne zrovna slušným chováním, dorazila do hlediště s černým trikem a známým obrázkem, na němž stálo: "Upozornění pro rodiče: Nevhodný obsah." Searsová tak dala jasně najevo, co si myslí o všech kritických názorech a ve vypjatém povzbuzování nepolevila ani v nedělní bitvě o trofej. Searsová tentokrát nešetřila ani Djokoviče, i když vulgárností se raději vyvarovala.

Nakonec však partnerka Andyho Murrayho musela sklopit hlavu, její vyvolený totiž dostal v rozhodujícím setu kanára a z Melbourne odcestuje bez trofeje.

Skandování Searsové zaznamenal i samotný šampión Novak Djokovič. „Smolný večer pro Andyho, ale ještě nás čeká spousta soubojů. Chtěl bych vám ale pogratulovat k zásnubám, popřát krásnou svatbu a hodně dětí," usmíval se srbský tenista krátce poté, co převzal vítězný pohár.

Reklama

Související témata: