Hlavní obsah

Bouchardovou zkusí oživit legendární Connors. Uvadající kráska se předváděla v šatech

New York

Nekončící výkonnostní propad mladé kanadské tenistky Eugenie Bouchardové se na US Open pokusí zastavit někdejší hvězda Jimmy Connors. Rodačka z Montrealu se s bývalou světovou jedničkou zatím dohodla jen na dočasné spolupráci.

Foto: Profimedia.cz

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová při tréninku s Jimmym Connorsem v areálu US Open v New York City.

Článek
Fotogalerie

Loňská wimbledonská finalistka Bouchardová prožívá letos jedno zklamání za druhým. Od březnového podniku v Miami z jedenácti turnajů osmkrát vypadla hned po prvním zápase, v ostatních případech skončila o kolo později.

Na senzační loňskou sezónu, kdy si zahrála tři grandslamová semifinále a jednou dokonce i finále zatím ani zdaleka nenavázala a ze sebevědomé komety se postupně stávala spíše hromádka neštěstí. Pád z Top 10 na aktuální 25. místo je vzhledem k hloubce její výsledkové a výkonnostní krize ještě poměrně milosrdný.

Po Wimbledonu kvůli výsledkové mizérii propustila kouče Sama Sumyka a před kanadským Rogers Cupem začala spolupracovat s Markem Dragičem. V New Yorku si zase nechá radit od hvězdy sedmdesátých a osmdesátých let Jimmyho Connorse.

Další plány nejsou

Bouchardová přes svojí agentku Jane Ormanovou vydala prohlášení, v němž zmiňuje, že se s Connorsem už několik let přátelí a tento týden se spolu připravují na US Open. Žádné plány na dlouhodobější spolupráci ale podle jejích slov nejsou.

Osminásobný grandslamový vítěz Connors koučoval během let 2006-2008 Andyho Roddicka, nedávno vedl také jinou bývalou světovou jedničku Marii Šarapovovou, přestože tahle spolupráce trochu kuriózně fungovala pouze na jediný zápas.

Bouchardová obhajuje na US Open loňskou účast ve čtvrtfinále, v prvním kole narazí na domácí Američanku Alison Riskeovou. Poslední výsledky však fanouškům jedenadvacetileté Kanaďanky příliš optimismu nevzbuzují, uvadající blonďatá hvězda ale jistě udělala svým příznivcům radost fotografiemi, na nichž v New Yorku pózuje ve slušivých šatech.

Reklama

Související témata:
  Bejlek - Blinkovová dnes 19 : 45
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík