Hlavní obsah

Kerberová v euforii. Po triumfu propařila noc a plavala ve studené řece

Melbourne

Překvapivá vítězka tenisového Australian Open Angelique Kerberová se nechává unášet vlnou euforie a oslav po nečekaném triumfu, a tak neměla problém splnit předturnajovou sázku v podobě koupele v melbournské řece Yarra.

Šampiónka Australian Open slavila skokem do řeky Yarra

 
Článek
Fotogalerie

Skokem do stejných vod slavil své tituly z Australian Open na začátku devadesátých let Jim Courier, ale následovníky ve svém počínání až dosud nenašel. „Voda ale je studená a trochu špinavá," postěžovala si s úsměvem na tváři finálová přemožitelka Sereny Williamsové.

Kromě netradiční koupele absolvovala v neděli rodačka z Brém tradiční focení s pohárem ve slušivých šatech v zahradách vládního paláce v Melbourne. I když na fotkách vypadá svěží a září úsměvem, přiznala, že až do rána pařila se svým týmem v baru, odkud se dostala do postele jen tři hodiny před začátkem mediálních povinností vítězky turnaje.

Po životním triumfu a tučném výdělku v podobě 3,85 miliónů australských dolarů (necelých 70 miliónů korun) se však evidentně dají podobné věci s grácií zvládat i po probdělé noci.

Dcera polské matky a německého otce, která žije v polském městečku Puszczykowo, se po oslavách v Melbourne mohla těšit na triumfální návrat do Německa. Na dálku už jí gratulovali i hráči jejího milovaného klubu Bayernu Mnichov.

Staronový kouč Torben Beltz konečně může shodit plnovous, v němž se z pověrčivosti pařil během celého tažení své svěřenkyně za senzačním vítězstvím.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články