Hlavní obsah

Návrat dopingové hříšnice. Šarapovová si zahrála v Las Vegas po boku legend

Las Vegas

Soutěžní zápasy hrát nesmí, patnáctiměsíční trest za požití zakázaného meldonia jí vyprší až na konci dubna příštího roku, přesto se Ruska Maria Šarapovová pomalu a jistě připravuje na návrat k bílému sportu. Po tři čtvrtě roce se fanouškům znovu představila na kurtu s raketou v ruce, když se v Las Vegas zúčastnila benefice pořádané nadací zpěváka Eltona Johna.

Foto: Isaac Brekken, ČTK/AP

Maria Šarapovová na exhibici v Las Vegas.

Článek

Pětinásobná grandslamová šampiónka si na venkovním dvorci v hotelovém komplexu Caesars Palace zahrála debl a mix ve společnosti tenisových legend. Na akci se objevili třeba John McEnroe nebo Martina Navrátilová.

V Las Vegas se devětadvacetileté Rusce dařilo střídavě. Po boku americké naděje Taylor Johnsonové podlehla dvojici Martina Navrátilová, Liezel Huberová, poté však s Johnem McEnroem porazila pár Navrátilová, Andy Roddick. O výsledky však v Městě hříchu tolik nešlo...

"Byla to příjemná akce. Už je to dlouho, co jsem naposledy stála na kurtu. Tady šlo o to užít si legraci," uvedla Šarapovová.

Šarapovová si naposledy zahrála ve čtvrtfinále lednového Australian Open, kdy podlehla Sereně Williamsové. Na úvodním grandslamu sezóny však měla pozitivní test na meldonium a za doping původně dostala dvouletý distanc. Šarapovová se ale odvolala a Sportovní arbitrážní soud (CAS) jí distanc zkrátil na patnáct měsíců. Zákaz startů hráčce vyprší 26. dubna 2017.

Reklama

Související témata:
  5 : 1 Kosťuková - Vondroušová 5 : 1 probíhá Živě
20240420T17 : 15:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články