Hlavní obsah

Grafová zpočátku Agassiho nechtěla, teď je pro ni perfektní

Tenista Andre Agassi se dočkal nevyššího možného vyznamenání - za perfektního muže ho označila jeho manželka Steffi Grafová. Bývalá vynikající německá hráčka ale zároveň přiznala, že zpočátku nechtěla o svém americkém kolegovi ani slyšet. Majitelka 22 grandslamových titulů ve dvouhře prý rande dlouho odmítala.

Foto: čtk

Bývalá tenistka Steffi Grafová.

Článek

Agassimu trvalo několik měsíců, než získal její pozornost a přesvědčil ji. A to všechno jen proto, že se ji bál pozvat osobně. Agassi, jenž už měl za sebou nevydařené manželství s herečkou Brooke Shieldsovou, se prý styděl natolik, že Grafové posílal milostné vzkazy prostřednictvím přátel.

"To byla špatná cesta. Když mi něco chcete říct, jediná možnost je, říct mi to přímo," řekla šestatřicetiletá Grafová k nesmělým námluvám o necelý rok mladšího Agassiho.

Jejich vztah začal v roce 1999 po pařížském grandslamovém Roland Garros, na němž oba triumfovali. Dva roky poté se vzali těsně před tím, než se jim narodilo první dítě. K synovi si pak pořídili ještě dceru. Po čtyřech a půl letech manželství je Grafová přesvědčena, že našla toho pravého.

"Stačí, když se mu podíváte do očí. Je neuvěřitelně upřímný. Je prostě perfektní," prohlásila stále zamilovaná manželka.

Reklama