Hlavní obsah

Federer založil kapelu. S Haasem a Dimitrovem už nazpívali první hit

Co bude dělat Roger Federer, až skončí s tenisem? Možná zpívat. Vítěz sedmnácti grandslamů totiž založil chlapeckou skupinu a první píseň, kterou jeho kapela nazpívala, je slavný hit Hard To Say I´m Sorry.

Federer zpívá

 
Článek

Roger Federer, Grigor Dimitrov a Tommy Haas, zpívající tenisté. „Založili jsme novou chlapeckou kapelu,“ napsal na sociální sítě Roger Federer a zveřejnil video, jak se popasovali s hitem Hard To Say I´m Sorry, kterou v roce 1982 nazpívala americká skupina Chicago.

Na klavír tenisové trio doprovodil legendární hudební producent a autor tohoto songu David Foster, který je tchánem Tommyho Haase. „Myslím, že akustika v místnosti byla strašná. Navíc jsem moc neznal slova,“ stěžoval si naoko Federer, když se ho po postupu do čtvrtfinále na kapelu zeptali novináři.

„Zachránil nás Tommy. Ten zná tuhle píseň velice dobře a i zpěv mu šel nejlíp,“ pochválil svého kolegu pětatřicetiletý Švýcar. Horší hodnocení od Federera získal Dimitrov. Grigor zpívá hůř, ale zato vypadá skvěle,“ uzavřel s úsměvem sedmnáctinásobný grandslamový vítěz s tím, že si to všichni skvěle užili, a to bylo to nejdůležitější.

Zatímco osmatřicetiletému Haasovi na Australian Open návrat k tenisu příliš nevyšel, neboť v prvním kole vzdal kvůli zdravotním potížím, jeho kamarádům z kapely se daří. Oba už jsou v Melbourne ve čtvrtfinále. Rogera Federera v boji o postup do semifinále čeká Němec Mischa Zverev. Bulhar Grigor Dimitrov se utká s Belgičanem Davidem Goffinem.

Reklama