Hlavní obsah

Tenisová kráska prohrála sázku a chystá se na rande s fanouškem

Praha
Aktualizováno

Už žádné sázky. Tak tohle si teď říká kanadská tenistka Eugenie Bouchardová poté, co se vsadila s jedním fanouškem a po prohře ji s ním čeká rande.

Foto: Jason Reed, Reuters

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová.

Článek

Stačí odvaha a můžete si splnit sen. Třeba jít na rande se svou oblíbenou tenistkou. Finále v Super Bowlu přilákalo k sázce i Eugenii Bouchardovou. Když dvaadvacetiletá Kanaďanka na svých sociálních sítích zveřejnila, že zvítězí Atlanta, chytil se toho jeden fanoušek.

Okamžitě zareagoval na její tweet a zeptal se jí, pokud by vyhráli Patrioti, zda by s ním šla na rande. Bouchardová odpověděla kladně a za stavu 28:3 pro Atlantu už nejspíš slavila. Avšak Patrioti předvedli v poslední čtvrtině neskutečný obrat a nakonec se radovali z vítězství 34:28.

Asi většina by čekala, že Bouchardová na sázku raději zapomene, ona se však zachovala čestně a své slovo dodržela. Fanouškovi napsala a zeptala se ho, kde bydlí.

Ten jí odpověděl, že v Chicagu, a že chodí do školy v Missouri. Na rande ale prý můžou jít, kdekoli si bude tenistka přát.

Tak uvidíme, kde a kdy se ti dva nakonec sejdou. V každém případě si ale z této sázky odnesla Bouchardová ponaučení. „Nikdy nesázet proti Tomovi Bradymu,“ napsala na sociální stránky. Právě hvězdný quarterback Brady zařídil historický obrat Patriotů a pomohl svému týmu k titulu.

Reklama

Související témata: