Hlavní obsah

Drtivá většina sázkařů věří, že české tenistky Španělky rozdrtí

Praha

Český fedcupový tým čeká o víkendu vstup do nového ročníku soutěže, když na domácí půdě hostí nevyzpytatelné Španělky. Svěřenkyně kapitána Pály mají v novém roce znamenitou formu, a tak není překvapení, že bookmakeři vcelku jednoznačně věří v kurzu 1,17:1 v postup, o pokračování spanilé jízdy nepochybuje ani drtivá většina 98% sázkařů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český fedcupový tým zdvihl nad hlavu trofej pro vítěze pětkrát za posledních šest let.

Článek

„Češkám nahrává aktuální výkonnost, rychlý povrch a trochu paradoxně i počasí. Vítkovické ocelárny a třinecké železárny se aktivně podílely na vytvoření optimálního prostředí, na které jsme my zocelení Středoevropané zvyklí, zatímco soupeřky z jižních krajů mrznou a dusí se. O postupu nepochybuji a myslím, že si zahraje i Siniaková," glosuje s úsměvem Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Španělky budou sázet hlavně na Garbiñe Muguruzaovou, která ale s kursem 1,8:1 není výraznou favoritkou ani proti české dvojce Barboře Strýcové (1,88:1). To Karolína Plíšková by se na kurtu nemusela dlouho zdržovat a Laru Arruabarrenovou vyprovodí v kurzu 1,12:1 velmi rychle.

Výběr z kurzové nabídky:
Fed Cup - postup
Utkání:12
Česko - Španělsko1,175,35
Zápasy:12
Strýcová - Muguruzaová1,881,8
Plíšková - Arruabarrenová1,125,2

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články