Hlavní obsah

Dění na kurtu rušil vášnivý sex. Nemůžeš být až tak dobrý, halekal tenista

V historii tenisových turnajů tahle scéna asi nemá obdoby. Bitev v rámci Sarasota Open na Floridě by si asi nikdo příliš ve světě nepovšiml, zápasu mezi Francesem Tiafoem a Mitchellem Kruegerem tím méně, ale internetem letí obrázky a hlavně vzdálené zvuky, které tento duel doprovázely.

Tenisty rušil sex

 
Článek

Ve druhém setu souboje mladých Američanů byl stále více odkudsi slyšet halas naznačující, že si za plotem nějaká dvojice pořádně užívá sexu nebo že někdo nechal pořádně nahlas puštěnou televizi s pořadem nevhodným pro děti. Jasno měli hráči, ale i podavači míčků a hrstka diváků. Bizarní situace... Prudérní maminky chtěly, aby si děti zacpávaly uši.

Rozhodčí jindy dbalý na každé šustnutí v hledišti, nezakročil. Za plot jeho pravomoce nedoléhaly, a tak si zkoušeli hráči poradit sami. Krueger nejprve poslal do místa předpokládaného souložení míček, Tiafoe po chvíli přidal v reakci na pokračující slastné dámské sténání slovní doprovod. "Nemůže být tak dobrý," okomentoval výkon partnera. Publikum i všichni další přítomní se náramně bavili.

Tiafoe v tomhle zápase vyhrál 6:3, 6:2. Na turnaji hraje mj. i český tenista Adam Pavlásek.

Reklama

Související témata: