Hlavní obsah

Berdych v boji o rychlé milióny neuspěl. Šarapovová zaujala pohledy na bývalého přítele

Madrid

Takhle rychle vyhrát sumu přes šest miliónů korun, to se nenabízí ani ve špičkovém profesionálním sportu zrovna často. Šanci měl i český tenista Tomáš Berdych, ale v mini turnaji tie-breaků ve španělském Madridu skončil už po druhém zápase.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Tie breaky v MadriduVideo: sntv

 
Článek

Turnaj nazvaný Tie Break Tens nabídl fanouškům možnost vidět v rozmezí zhruba tří hodin všechny souboje osmi špičkových tenistů a stejného počtu tenistek v tie-breacích do deseti bodů. Na vítěze a vítězku čekala lukrativní odměna v podobě šeku na 250 tisíc dolarů.

Tomáš Berdych v úvodník kole zdolal Američana Jacka Socka 12:10, v semifinále ale podlehl Felicianu Lopezovi 8:10. Ve finále však triumfoval Grigor Dimitrov, který porazil Lopeze 10:7.

Ve finále ženské části porazila Simona Halepová Rusku Světlanu Kuzněcovovou 10:6. Vůbec se naopak nedařilo Marii Šarapovové, kterou už v prvním kole vyřadila olympijská vítězka Monica Puigová (10:6).

Šarapovová se i tak postarala o rozruch. V hráčské lóži seděla po boku bývalého přítele a vítěze mužské části Dimitrova. A tato dvojice zraky fanoušků a objektivy kamer pochopitelně hodně přitahovala. Na sociálních sítích se dočkal pozornosti jeden ze záběrů, na němž Šarapovová sleduje bývalého milého velmi přísným bočním pohledem.

Reklama

Související témata:
  5 : 2 Kosťuková - Vondroušová 5 : 2 probíhá Živě
20240420T17 : 15:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články