Hlavní obsah

Program French Open: Šafářová hraje o titul ve čtyřhře, turnaj uzavře bitva Nadala a Wawrinky

Paříž

O třetí grandslamový titul za sebou bude v neděli usilovat česká tenistka Lucie Šafářová. Spolu s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou ji čeká finále čtyřhry Roland Garros proti australské dvojici Ashleigh Bartyová, Casey Dellacquaová. Po nich je na centrkurtu na programu finále mužů mezi Rafaelem Nadalem a Stanem Wawrinkou.

Foto: Christian Hartmann, Reuters

Rafael Nadal během French Open.

Článek

Turnajové jedničky Šafářová s Mattekovou-Sandsovou budou hrát o pátý společný grandslamový titul. V roce 2015 triumfovaly na French Open a Australian Open, kde zvítězily i letos. Jejich úspěchu v Melbourne navíc předcházela výhra na US Open.

Nadal, který ještě na pařížské antuce neztratil jediný set, bude usilovat o desátý titul z Roland Garros. Wawrinka se zase může pochlubit stoprocentní bilancí ve finále grandslamů, když si v roce 2014 si na Australian Open poradil s Nadalem, předloni v Paříži a loni na US Open porazil Novaka Djokoviče.

Nedělní program:
Kurt Philippa Chatriera: 11:30 čtyřhra finále Šafářová, Matteková-Sandsová (1-ČR/USA) - Bartyová, Dellacquaová (Austr.), muži finále Wawrinka (3-Švýc.) - Nadal (4-Šp.)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články