Hlavní obsah

Nahá Williamsová pózovala pro titulní stranu magazínu

New York

Časopis Vanity Fair má na titulní straně nejlepší tenistku světa. V souladu s módními trendy se Serena Williamsová nechala zvěčnit nahá v pokročilém stadiu těhotenství pro prestižní periodikum. Intimní partie decentně zakrývá, ale v rozhovoru pro změnu odhaluje podrobnosti o své nové roli. A o tom, jak zjistila, že je těhotná.

Foto: repro Daily Mail, Profimedia.cz

Serena Williamsová se nechala zvěčnit ve stylu slavného těhotenského snímku Demi Moorové.

Článek
Fotogalerie

Přiznává, že mateřství pro ni bude velkou neznámou. Nicméně potvrzuje, že se chce vrátit co nejdříve na kurty. Už v lednu. Tedy čtyři měsíce po porodu. I proto, do poslední možné chvíle je její společnicí tenisová raketa. I na trénink v sedmém měsíci dochází...

Před lednovým Australian Open se cítila zvláštně. Že by byla těhotná ji nenapadlo. Kamarádka ji přesto přiměla, aby si udělala těhotenský test. „Zkusím to jen proto, aby se ukázalo, že to je omyl," říkala si tehdy.

První myšlenky po pozitivním výsledku? „Bože to tak není. Jak mám hrát turnaj. Vždyť letos chci vyhrát Wimbledon," vybavuje si pětatřicetiletá Američanka s odstupem. Plány se razantně změnily.

Zavolala partnera Alexise Ohaniana, aby okamžitě přiletěl do Melbourne. Důvody si nechala pro sebe. Snoubenec se domníval , že jde o nějaký zdravotní problém. Když přicestoval ze San Francisca, podala mu sadu těhotenských testů... Nechápal.

Williamsová zatím nedělá žádné velké přípravy „Nevím moc, co a jak," přiznává. Nechystá pilně dětský pokojíček, ale bez obav se těší. I na manželství. A na další tenisový život.

Pro Vanity Fair Williamsová pózovala před objektivem Annie Leibovitzové, s níž se zná léta. Poprvé od ní byla fotografována už v době, kdy jí bylo teprve šestnáct po boku sestry Venus.

Reklama