Hlavní obsah

Donaha šla i Wozniacká. Neřeším, co si lidé myslí, vzkazuje blonďatá Dánka

Po obnažené Sereně Williamsové se na titulní stránku časopisu dostala další nahá tenistka. Blonďatá Dánka Caroline Wozniacká zdobí úvodní stranu magazínu ESPN Body 2017. Bývalá světová jednička sice stále marně čeká na grandslamový titul, ale na její atraktivitě pro objektivy fotografů to evidentně nic neubírá.

Foto: Sport.cz

Caroline Wozniacká na obálce ESPN Body 2017

Článek

Wozniacké aktuálně patří šesté místo v žebříčku WTA, letos zatím na žádný titul nedosáhla, byť hrála třikrát ve finále. Ale poté co loni zmeškala kvůli zranění kotníku většinu sezóny si nevede špatně.

„Minulý rok byl pro mě hodně krutý. Nikdy jsme předtím jsem nebyla takhle dlouho zraněná. Loni se navíc vršila jedna věc na druhou. Uvědomila jsem si, že někdy je nutné poslechnout svoje tělo. Když jste 12 let v profi tenisu, tělo dostává zabrat a jednou selže," rozpovídala se o svých peripetiích pro ESPN.

Se svým tělem se každopádně také ráda pochlubí. Nahá zapózovala dříve třeba i pro Sports Illustrated. Netají se, že se svým zevnějškem je spokojená.

„Neřeším, co si o mně lidi myslí. Uvědomila jsem si, že nemá cenu se stresovat tím, co nemám, ale být naopak ráda za to, co mám. Jestli nevypadám jako supermodelka, je to ok, protože podle mého vidění vypadám dobře. Vždy jsem bývala hubená, až do puberty. Když se z dívky stáváte ženou, je to trochu děsivé. V jeden moment jsem si říkala: Změnili snad velikosti, nebo se zvětšuji," uvedla.

Nebojí se ani toho, co s jejími křivkami jednou udělá konec kariéry. „Ani teď si nestoupám na váhu. Až přestanu hrát, nebudu bláznit z toho, kolik vážím. Je to spíš o zdravém životním stylu a o tom, jak se cítím," dodala tenistka, jíž v minulé sezóně krátce vedl také český kouč David Kotyza.

Reklama

Související témata: