Hlavní obsah

Tenisové krásky se vdávaly. Ano řekla česká hvězda, Polka i Belgičanka

Praha

S tenisovými svatbami se roztrhl pytel. V pátek se vdávala Andrea Hlaváčková, o den později do manželství vstoupila Agnieszka Radwaňská. Oběma to moc slušelo a jejich veselky si nenechaly ujít ani další hvězdy, jako třeba bývalé světové jedničky Angelique Kerberová a Caroline Wozniacká.

Foto: Profimedia.cz

Tenistka Agnieszka Radwaňská a její manžel Dawid Celt.

Článek

O týden dřív než Hlaváčková a Radwaňská řekla své ano belgická tenistka Yanina Wickmayerová. Sedmadvacetiletá hráčka se v belgickém městě Hasseltu provdala za svého dlouholetého partnera, fotbalistu Jeromeho van der Zijla. Na svatbě nechyběly ani její kamarádky z kurtu, Francouzka Kristina Mladenovičová, Ruska Anastasija Pavljučenkovová či bývalá světová jednička Kim Clijstersová.

Minulý pátek se pak do svatebních šatů oblékla skvělá deblistka Andrea Hlaváčková. Třicetiletá tenistka vstoupila do stavu manželského v Dýšině u Plzně, kde si vzala svého italského přítele Fabrizia Sestiniho. Od teď jí tak na turnajích uvidíme s novým příjmením, ke svému rodnému totiž přidala i to manželovo. Na pohádkovou veselku dorazila i její deblová parťačka, Maďarka Timea Babosová, či bývalá tenistka Klára Koukalová.

V sobotu se pak vdanou paní stala Polka Agnieszka Radwaňská. Osmadvacetiletá hráčka řekla ano v Krakově svému dlouholetému partnerovi, bývalému tenistovi Dawidu Celtovi. Ani tady nechyběla vzácná tenisová návštěva. Podívat se přijely bývalé světové jedničky, Němka Angelique Kerberová a Dánka Caroline Wozniacká.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články