Hlavní obsah

Válí nejen na kurtu, ale i na tanečním parketu. Vítězka French Open se pochlubila, jak umí sambu

Riga/Praha

Je nejen skvělou tenistkou, ale i tanečnicí. Vítězka letošního French Open Jelena Ostapenková se na sociálních sítích pochlubila videem, jak zvládá lekci samby.

Foto: Profimedia.cz

Jelena Ostapenková.

Článek

Je to velký talent, a to nejen tenisový. Jelena Ostapenková se v dětství kromě tenisu věnovala také tanci, dokonce se v Lotyšsku zúčastnila i národního šampionátu. Avšak když jí bylo dvanáct, musela se rozhodnout, čemu dá přednost.

Vybrala si tenis. Letos v červnu potvrdila, že to bylo správné rozhodnutí, když vyhrála slavné French Open. S tancem ale zcela neskončila, podle jejích slov jí pomáhá k lepšímu pohybu nohou na kurtech, a tak se mu ve svém volném čase věnuje i dál.

 

Samba 💃🎼☺️ @max.kravchenko #me#dancing#lesson#samba#greattime#professionaldancer#ballroomdancing#riga#latvia#2017

Příspěvek sdílený Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko1997),Srp 4, 2017 v 6:54 PDT

Úspěšná tenistka se nyní na Instagramu pochlubila videem, jak se svým učitelem Maxem Kravčenkem trénuje sambu a jde jí to skvěle.

Nyní si však dá světová dvanáctka na nějakou dobu od tancování zase oddych, neboť se tento týden představí na turnaji v kanadském Torontu. V pondělí večer se v zápase o postup do druhého kola střetne s jednatřicetiletou Američankou Varvarou Lepchenkovou, osmašedesátou hráčkou světa.

Reklama

Související témata: