Hlavní obsah

Známý bouřlivák řádil. Fanoušci jen zírali, jak na kurtu vyvádí

Peking

Prásk. A bylo po raketě. Tenisový bouřlivák Nick Kyrgios to znovu na kurtu pořádně rozjel. Ve druhém kole turnaje v čínském Pekingu prohrál v Němcem Mischou Zverevem první set 3:6 a mladému Australanovi okamžitě ruply nervy. Zápas sice nezabalil, ale odnesla to raketa, kterou rozmlátil o kurt.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Kyrgios rozmlátil raketuVideo: sntv

 
Článek
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih zápasu Kyrgios - M. Zverev na turnaji v Pekingu

Před pár dny se Kyrgios dobře bavil na pražském Laver Cupu, kde burcoval spoluhráče a ukazoval tenisovému světu, že umí být dobrým parťákem, skvělým bavičem i hráčem v jedné osobě. Jenže teď v Australanovi v ostré turnajové bitvě zase bouchly saze. Stačilo, aby mu Němec Mischa Zverev vzal v Pekingu jeden set a už to létalo.

Extravagantní mladík má za sebou celou řadu extempore. Klidně se pustí nevybíravými slovy do soupeřů, diváků nebo rozhodčích. Jakmile se mu něco nelíbí, dokáže to dát najevo. A když ho hra nebaví, klidně zápas zabalí a odchodí ho. Jeden takový výbuch, na který budou fanoušci vzpomínat, si Australan schoval i do Pekingu. Tedy s jediným a dost podstatným rozdílem. V Číně utkání dohrál a nakonec slavil i vítězství 2:1 na sety.

Reklama

Související témata: