Hlavní obsah

Další schůzka! Tentokrát randila tenisová kráska s fanouškem na pláži

Miami/Praha

Nová tenisová sezóna se nezadržitelně blíží. Zatímco většina tenistek polyká poslední tréninkové dávky, Eugenie Bouchardová si užívá na pláži v Miami. A není sama, společnost jí dělá John Goehrke. Mladík, se kterým na začátku letošního roku prohrála sázku, se v její blízkosti objevuje stále častěji.

Foto: Sport.cz

Eugenie Bouchardová.

Článek

Splněním slibu to rozhodně neskončilo. Když v únoru letošního roku Eugenie Bouchardová napsala při finále Super Bowlu na sociální sítě, že vyhraje Atlanta, chytl se toho John Goehrke. Dvacetiletý mladík tehdy sebral odvahu a okamžitě na tento tweet zareagoval a tenisové krásky se zeptal, zda by s ním šla na rande, pokud vyhrají Patrioti.

Atlanta vedla 28:3, a tak kanadská hráčka souhlasila. Patrioti však v poslední čtvrtině předvedli neskutečný obrat a nakonec zvítězili 34:28. Kdo si o sázce tenistky s fanouškem přečetl, se zvědavostí čekal, co bude dál. Bývalá světová pětka překvapila a svůj slib dodržela.

O pár týdnů později se s Johnem Goehrkem sešla na basketbalovém utkání NBA. O Johnovi pak řekla, že je milý, a když se jí novináři ptali, zda se s ním ještě někdy setká, odpověděla jednoznačně. „Určitě.“ Po deseti měsících došlo na další rande. Třiadvacetiletá Bouchardová se před necelými dvěma týdny pochlubila společnou fotografií na gauči. „Hádejte, kdo mě přišel navštívit,“ napsala.

To ale není vše. Minulý týden se opět sešli a vyrazili spolu na pláž v Miami. Je tedy pochopitelné, že ihned vyvstala otázka, jak to tedy mezi nimi opravdu je? Odpověď na ni zatím znají jen oni dva. Jisté je, že student marketingu na dvaaosmdesátou hráčku světa udělal dojem a všichni teď čekají na další pokračování.

Reklama

Související témata: