Hlavní obsah

Hvězdnému páru se narodil syn. Bude hrát po mamince tenis, nebo bude po tátovi fotbalista?

Ana Ivanovičová a Bastian Schweinsteiger jsou rodiči. Bývalá úspěšná tenistka porodila v sobotu svému manželovi, fotbalistovi amerického klubu Chicago Fire, syna Luku. „Vítej na světě, náš malý chlapečku. Slovy nelze popsat štěstí a radost, které teď v našich srdcích máme,“ napsala na sociální sítě vítězka French Open.

Foto: Profimedia.cz

Bastian Schweinsteiger a Ana Ivanovičová.

Článek

Už začátkem loňského podzimu se spekulovalo, zda jedna z nejkrásnějších bývalých tenistek nečeká miminko. Ana Ivanovičová však tuto radostnou zprávu sama potvrdila až v listopadu, kdy na sociální sítě dala fotografii se třemi páry bot, mužskými, ženskými a dětskými. Tuto sobotu se pak třicetiletá Srbka stala maminkou, když v Chicagu porodila syna.

Podle srbských médií mu Ivanovičová spolu se svým manželem, fotbalistou Bastianem Schweinsteingerem, dali jméno Luka. „Vítej na světě, náš malý chlapečku. Slovy nelze popsat, jaké štěstí a radost teď v našich srdcích máme,“ napsala na sociální sítě bývalá světová jednička.

„Jsme tak šťastní,“ uvedl třiatřicetiletý záložník klubu Chicago Fire. S gratulacemi kromě fanoušků přispěchaly i bývalé kolegyně Ivanovičové, jako třeba Garbiňe Muguruzaová či Jelena Vesninová. Schweinsteiger už pár dní před porodem začal shánět otcovské rady. Když totiž zjistil, že se čtyřnásobný otec, legendární tenista Roger Federer, chystá do Chicaga, napsal mu.

„Pokud budete mít čas, mohl byste mi dát nějaké rady jako nastávajícímu otci,“ požádal na sociálních sítích zkušeného tatínka. Vítězka French Open a bývalý úspěšný německý reprezentant se vzali v červenci 2016 v Benátkách. Na konci roku pak Ivanovičová ukončila kariéru.

Reklama