Hlavní obsah

Ty už odcházíš? Neopouštěj mě! žádala tenistka na kurtu svou trenérku

Charleston/Praha

Fanoušci se na turnaji v Charlestonu během utkání Kristie Ahnové a Samanthy Stosurové bavili nejen tenisem, ale i vtipnou situací, ke které došlo po prvním setu. Pětadvacetiletá Ahnová si po něm totiž nechala zavolat svou trenérku Shenay Perryovou a nechtěla ji poté z kurtu pustit.

Foto: Profimedia.cz

Kristie Ahnová.

Článek

Utkání prvního kola mezi Američankou Kristie Ahnovou a Australankou Samanthou Stosurovou nabídlo na turnaji v Charlestonu jednu hodně vtipnou scénu. Podle americké tenistky Iriny Falconiové je dokonce nejlepší ze všech. „Je to nejlepší trenérské video z kurtu všech dob,“ napsala na sociální sítě Falconiová, která se náramně pobavila.

A co se vlastně stalo? Kristie Ahnová bez problémů vyhrála první set nad Samanthou Stosurovou poměrem 6:2. I přesto, že mohla být se svou hrou spokojená, pozvala si na konzultaci svou trenérku Shenay Perryovou, bývalou tenistku. Ta hráčku povzbudila slovy, aby ve výkonu pokračovala, a chtěla z kurtu odejít.

To se ale nelíbilo Ahnové. „Počkej, ty už odcházíš?“ divila se pětadvacetiletá tenistka. „Neopouštěj mě!“ dodala dál, když si spolu ani neplácly. „Ona mě prostě nesnáší,“ prohlásila poté už se smíchem sto sedmá hráčka světa, která dokázala skloubit tenis se studiem a je absolventkou Stanfordské univerzity.

Ahnová svou trenérku poslechla. Pokračovala ve skvělém výkonu a čtyřiatřicetiletou Stosurovou přehrála i ve druhém setu poměrem 6:4. Ve druhém kole se pak střetla s Němkou Julií Görgesovou. Utkání nabídlo mnoho krásných výměn, po velké bitvě se z vítězství radovala Görgesová, která vyhrála poměrem 2:6, 6:4 a 7:6.

Reklama