Hlavní obsah

Smutný Zverev se zamiloval do akcentu novináře: Jste jediný, kdo mě teď dokáže rozesmát

Paříž/Praha

French Open pro talentovaného Alexandra Zvereva skončilo předčasně už ve čtvrtfinále. V něm jednadvacetiletý Němec nestačil na Rakušana Dominica Thiema, se kterým prohrál 4:6, 2:6 a 1:6. Zverev byl po zápase hodně smutný, našla se však jedna osoba, která světovou trojku dokázala opět rozesmát.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Alexandr Zverev ve slovní přestřelce s britským novinářemVideo: sntv

 
Článek
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Alexandr Zverev na tiskové konferenci po prohře s Thiemem

Chtěl se probít až do finále, avšak ve čtvrtfinále narazil Alexandr Zverev na skvěle hrajícího Dominica Thiema a po třech prohraných setech bylo jasné, že cesta za prvním grandslamem je u konce. Přesto však bude mít jednadvacetiletý Němec na Paříž krásné vzpomínky, a to díky novináři z Yorkshiru.

Poprvé se ti dva setkali na pozápasové tiskové konferenci, když Zverev ve druhém kole vyřadil Srba Dušana Lajoviče. „Odkud jsi, kamaráde?“ zeptal se tehdy tenista, když mu Jonathan Pinfield z rozhlasové stanice LiveSportsFM položil svým specifickým přízvukem komplikovanější otázku. „Yorkshire v Anglii,“ odpověděl novinář.

„Krásný akcent. Jestli u vás někdy bude turnaj, určitě přijedu. Už jenom kvůli tomu přízvuku. Sice jsem nerozuměl ani slovo, ale to vůbec nevadí,“ rozesmál všechny přítomné Zverev. Jejich humorná slovní přestřelka pak pokračovala i na tiskovce po čtvrtfinále, v němž světová trojka prohrála.

„Jaký byl váš nejšťastnější okamžik na French Open?“ tázal se Zverevův oblíbený novinář. „Mým největším zážitkem byla naše tisková konference po druhém kole,“ odpověděl talentovaný tenista. „Slyšel jsem, že to video viděla i britská královna, což je působivé. Myslím, že jste jediný člověk, který mě teď dokáže rozesmát,“ prohlásil Zverev.

„Hodně mi teď poslední dobou chodily zprávy od lidí s tím, že se se do vašeho tenisu i vás zamilovali. Chci vám za všechny poděkovat, co děláte na kurtu i mimo něj. Za mě osobně doufám, že si ještě neřekneme na shledanou,“ dodal novinář.  „Myslím, že brzy získáte práci v CNN nebo něco ve Wimbledonu. Myslím, že vás objeví, takže se nebojte, ještě se uvidíme,“ uzavřel pařížský příběh Zverev.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články