Hlavní obsah

FANTASY: Porazíme Švédy? Podle uživatelů jednoznačně ano. Nejoblíbenějším hráčem je Jágr!

fantasy

V prvním utkání největšího hokejového turnaje roku čeká náš výběr silný soupeř ze Švédska, který má tým plný hvězd a je horkým favoritem na zlato. I přesto věří většina uživatelů Fantasy hokeje našim hráčům.

Nejoblíbenější tým proti týmu Švédska

Článek

Zcela bezkonkurenčně nejoblíbenějším hráčem v tomto utkání, ale i v celém prvním hracím dni, je Jaromír Jágr. Českou legendu do svého týmu zatím zařadilo 6685 uživatelů. Pro srovnání nejpopulárnějším hráčem Švédska je v tuto chvíli Henrik Zetterberg, na kterého ovšem vsadilo o 4500 uživatelů méně. V těsném závěsu za Jágrem se drží jeho spoluhráč z Devils Marek Židlický.

Fantasy hráči věří  Pavelcovi

Jasno mají hráči Fantasy i na postu naší brankářské jedničky. Zatímco se množí spekulace, že by měl šanci dostat Jakub Kovář, který chytá v životní formě, pětkrát více uživatelů do své brány dává Pavelce. Otázkou zůstává, zda je to proti týmu, který je složen z Landeskoga, Bäckströma, Henrika Lundqvista a dalších hvězd, volba logiky nebo výsledek národní hrdosti. Většina uživatelů sáhla i po Plekancovi s Krejčím. Mezi šestici nejoblíbenějších útočníků našeho výběru se dostal dvaadvacetiletý Ondřej Palát z Tampa Bay Lightning.

Nejvíce opomíjenými hráči našeho týmu jsou Martin Erat a Jiří Novotný, především kvůli jejich defenzivnímu stylu hry, který není příslibem bodových hodů. Velkou popularitu si mezi hráči získal i nejproduktivnější obránce letošního ročníku NHL Erik Karlsson. Ten během sezóny posbíral 54 bodů, což je dvakrát více než kolik dokázal získat Marek Židlický, přesto na našeho beka vsadil přesně dvojnásobek hráčů. Jen o pár míst za Karlssonem je jeho kolega z obrany Niklas Kronwall.

Reklama

Související témata: