Hlavní obsah

Gábino, příště jeď naostro, vzkázal Jágr biatlonistce Soukalové

Samá legrácka je i před úvodním vystoupením českých hokejistů na olympijských hrách v Soči hvězdný útočník Jaromír Jágr. Jelikož ho v noci trápily potíže se spánkem, pročítal si články o dalších českých reprezentantech pod pěti kruhy a zaujal ho hlavně heroický výkon biatlonistky Gabriely Soukalové, která v úterní stíhačce poskočila z 29. na 4. místo.

Foto: Julio Cortez, ČTK/AP

Samá legrácka je Jaromír Jágr (vpravo). Na snímku s dalším veteránem Petrem Nedvědem

Článek

Soukalová téměř jistě přišla o medaili na poslední střelbě, kde vyrobila jednu chybu. V posledním okruhu pak dokázala předjet Ukrajinku Semerenkovou, ale na Gregorinovou ze Slovinska už nestačila. „Pořád jsem si musela narovnávat kalhotky. Kdybych si je vytahovala o něco míň, tak bych byla v cíli o nějakou setinu rychleji," smála se biatlonistka po závodě.

Zahrajte si největší hokejový turnaj světa v Soči! Vytvořte si vlastní tým na Fantasy Sport.cz.

A jelikož Jágr nemohl v noci usnout, o všem se dočetl na internetu. „Včera skvělý výkon Gabči Soukalové. Z devětadvacátého místa na čtvrté. Klobouk dolů! A to říkala, že jí při závodě padaly kalhotky, jinak byla ještě rychlejší. Gábino, jestli je to pravda, tak příště musíš jet naostro a máme zlato," vzkázal Soukalové Jágr přes svou facebookovou stránku.

Jednačtyřicetiletý rodák z Kladna vzpomínal ve svém příspěvku i na brzké vstávání králíků z klobouku Boba a Bobka. „To jsem byl dneska já. Už od 5:30 vzhůru. Mám to stále přetočené a v noci nemůžu moc spát. V šest hodin jsem šel na snídani, a koho nepotkám? Pleky (Tomáš Plekanec), prý je na nohou od tří, takže nejsem sám," těšilo Jágra.

Čeští hokejisté dnes vstoupí do olympijského turnaje. Od 18:00 se střetnou se Švédskem. Zápas vysílá přímým přenosem ČT Sport, podrobnou on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata: