Hlavní obsah

Obr Chára patří v Soči k nejfotografovanějším olympionikům

Na zimních olympijských hrách se soutěží v mnoha disciplínách, za které se rozdělují medaile, status celebrity se ale dá získat i jinak. Své o tom ví hokejista Zdeno Chára, který je podle internetového serveru E!Online jedním z nejfotografovanějších mužů v Soči. Se svou výškou 207 centimetrů je k nepřehlédnutí - a zvláště o mnoho drobnější sportovci nedokážou odolat, aby si se slovenským hokejovým obrem nenechali udělat foto na památku.

Foto: Phil Noble, Reuters

Zdeno Chára, zadák Bostonu Bruins, v roli vlajkonoše slovenské výpravy při slavnostním zahajovacím ceremoniálu v Soči.

Článek

Na internetovém serveru Instagram už se objevily například fotografie Cháry s americkou krasobruslařkou Ashley Wagnerovou (159 cm), kanadskou skokankou na lyžích Atsukou Tanakovou (161 cm) a kanadskou krasobruslařkou Kirsten Mooreovou-Towersovou (149 cm).

Zahrajte si největší hokejový turnaj světa v Soči! Vytvořte si vlastní tým na Fantasy Sport.cz.

V pondělí Chára s několika týmovými kolegy navštívil rychlobruslařskou arénu, aby se podíval na závody na krátké dráze. A novináři se ho zeptali na jeho pověst nejfotografovanějšího sportovce her. "Já nevím," odpověděl. "Jestli je to tak, pak je to velká čest." Nekonečné žádosti o fotku ho prý rozhodně neobtěžují. "Každý sportovec, který je tu na olympiádě, je pro mě hrdina," prohlásil.

Reklama

Související témata: