Hlavní obsah

VIDEO: Jágr ukázal českou kabinu. Hlavně nám večer nenadávejte, prosil fanoušky

Soči

Vstával už v půl šesté ráno, časový posun oproti zámoří udělal v olympijském Soči své, a tak měla hlavní hvězda české hokejové reprezentace Jaromír Jágr čas ukázat fanouškům, jak vypadá reprezentační kabina před úvodním duelem se Švédskem. S videem ze zákulisí se už tradičně pochlubil na svém facebookovém účtu.

Jágr ukazuje kabinu v Soči

 
Článek

„A už jsme tady v kabině českého národního týmu," uvedla slavná 68 při vstupu do dveří šatny národního týmu. „Vedle nás je Kanada. Kdyby se nám náhodou nedařilo, můžeme si půjčit nějaké hráče," žertoval rozespalý Jágr.

Zároveň doufal, že realizační tým je v lepším rozpoložení, než on sám. „Tady brousí brusiči brusle. Doufám, že se vyspali líp než já, aby mi to dobře nabrousili," zaměřil pozornost na technické zázemí týmu.

Tady je mozek

Pak už si to zamířil k trenérské buňce. „Tady sedí trenéři, připravuje se tu veškerá strategie na zápas, tady je mozek, tady lítají myšlenky, tady je energie. Za chvíli narazíme na našeho stratéga, trenéra," správně předpověděl setkání s koučem Aloisem Hadamczikem.

A vzápětí se mu mihl v záběru i kapitán Tomáš Pelekanec, jenž vstával ještě o více než tři hodiny dříve než Jágr. „Výborně, kapitán nevyspalej," rýpl si útočník New Jersey Devils.

Poté fanouškům ukázal i místa hráčů. „Takhle se tu sedí, pěkně je to tu uspořádaný. Pavelec, Voráček, Frolík, tady sedí mladý pušky z Kladna," připomněl patrioticky. Pak se zaměřil naopak na úsek zkušených hráčů: „A tady je koutek, kde to všechno vzniklo, kde se všechno řeší. Kapitán, já a Židla. Tady se to všechno schvaluje i navrhuje."

Na závěr svého videopříspěvku se opora české reprezentace nezapomněla se svými příznivci rozloučit: „Takže fanoušci, držte nám palce, za chvíli nám začíná rozbruslení. Večer, uvidíte sami, hlavně nám nenadávejte, když se to nepodaří. Můžeme slíbit, že uděláme maximum, ale je to sport a někdy to nevyjde, jak si představujeme."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články