Hlavní obsah

Další krok vede přes Švýcary. Sázíme na Jágra s Židlickým

Praha

Po prohře se Švédskem zvládl český hokejový tým utkání proti Lotyšsku. Jeho dalším soupeřem jsou Švýcaři. Jakou taktiku zvolit na tento zápas? My věříme v největší opory našeho týmu.

Doporučený tým proti Švýcarům.

Článek

Jaromír Jágr opět dokazuje svoje výjimečné hokejové umění. Od začátku turnaje je jasně nejoblíbenějším hráčem českého celku, v každém kole mu věří téměř šedesát procent uživatelů Fantasy.

Po dvou utkáních je se 14 fantasy body nejproduktivnějším českým hráčem. Těsně za ním je Marek Židlický, který potvrzuje svoje ofenzivní kvality a zatím se mu daří skórovat v každém utkání. Proti českým střelcům se do brány pravděpodobně postaví Jonas Hiller, který byl po prvním hracím dni nejlepším brankářem turnaje se 13 body.

Favority jsou i Švédi a Slováci

Ve výborné formě se na turnaji podle očekávání ukazují hráči Švédska. Především pak obránce Erik Karlsson, který si jen v utkání proti našemu výběru připsal 14 fantasy bodů. V sobotu nastoupí v utkání proti Lotyšsku a to by měly hvězdy Tre Kronor zvládnout.

I přes nevydařený začátek Slováků by sobotní duel se Slovinskem měl skončit vítězstvím našich sousedů a my doporučujeme zařadit do týmu právě slovenské hokejisty. Naopak se vyhýbáme hráčům USA a Ruska, kteří dnes nastoupí proti sobě. Tipovat výsledek tohoto utkání je velká loterie vzhledem k formě obou celků.

Začnete hrát teď a získejte super ceny

Pokud jste nestihli začátek turnaje, nic se neděje. Začněte hrát hned teď a máte stále stejnou šanci vyhrát skvělé ceny. Nemusíte vyhrát celý turnaj, stačí uspět v play off a získáte další výhry. Tak se zapojte do hry!

Reklama

Související témata: