Hlavní obsah

FANTASY: Začíná play off! Do brány dáváme Hillera, útok vede Jágr a pět Rusů

Základní část hokejového turnaje v Soči skončila a teď už jde o všechno. V cestě do čtvrtfinále nám stojí Slováci. Jak složit sestavu na klíčové utkání? Naši, Rusko a Švýcarsko jsou týmy, na které doporučujeme vsadit.

Kapitánskou pásku si zasloužil stále dobře hrající Jaromír Jágr

Článek

Slováci si na nás podle svých prohlášení věří, my ale známe statistiku vzájemných utkání, která rozhodně nehovoří v jejich prospěch. Proto jednoznačně doporučujeme se obloukem vyhnout všem slovenským hráčům. Přestože si Slováci po posledním utkání s Rusy notně pozvedli sebevědomí a vzájemný souboj s naším týmem je pro ně již tradičně velká výzva, my sázíme na to, že svůj velký moment nezvládnou. Nevěříme ovšem v nějaké zásadní gólové hody našeho celku, proto do týmu stavíme jen Jágra s Židlickým.

Do brány stavíme oporu Švýcarů. Jonas Hiller chytá v úžasné formě a v utkání s Lotyšskem by neměl inkasovat, naopak jeho spoluhráči Bodenmann a Josi by mohli rozvlnit síť soupeře. Útok jsme doplnili o Michaela Grabnera z Rakouska, který v posledním utkání zářil a připsal si 15 fantasy bodů.

Rusové jasnými favority

Zbytek týmu je jasná sázka na situaci Rusů. Domácí tým jednoduše musí zvítězit, nic jiného se od sborné neočekává a nepřipouští. Norsko je navíc v utkání totálním outsiderem a od hokejistů Ruska očekáváme velký zisk bodů. Do týmu jsme úmyslně nezařadili Kovalčuka, jehož účast v utkání není po zranění z posledního utkání úplně jistá, i když by hrát pravděpodobně měl.

Začínáme od nuly

Pokud se vám nepodařila základní část a skončili jste na dně tabulky nebo jste vůbec nezačali hrát, pak nemusíte skládat zbraně. Od play off začínáme zase od začátku a máte opět šanci vyhrát spoustu cen. Stačí si vytvořit tým a zabodovat v play off. Takže pojďte do toho a zapojte se do hry, která se další čtyři roky nebude opakovat!

Reklama