Hlavní obsah

FANTASY: Tým USA poslal domů Hadamczikův výběr, teď je na řadě Kanada!

fantasy

Semifinále hokejového turnaje v Soči pokračuje bez české účasti a je nabité hvězdami. My věříme, že náš tým nebyl poslední, který Američané poslali předčasně domů. V severském derby zase sázíme na rozjeté Finy.

Finsko se potkalo na turnaji s výbornou formou

Článek

Postavit tým na semifinále není snadné. V utkání Kanady s USA můžete vítěze hledat maximálně tak v křišťálové kouli, ale ani tam to nemusí být úplně jasné. Kanada má tým plný hvězd, a i když výkon proti Lotyšsku nebyl úplně přesvědčivý, jejich kvalita je zcela zřejmá. My přesto dáváme důvěru katům našeho týmu. Hokejisté USA předvádějí možná vůbec nejlepší hokej na turnaji. Obzvlášť Pavelski a Kessel, který má na kontě neuvěřitelných 44 fantasy bodů, jsou téměř nezastavitelní.

V derby dvou severských velmocí sázíme na úžasnou hru Finů. Postavit tým proti Švédům se nemusí zdát jako logická volba, protože výběr Tří korunek působí jako dokonalý hokejový stroj. My ale věříme, že finská bojovnost a nasazení, které na turnaji předvádí, bude na Švédy tím správným receptem. Utkání proti Švédům může být jedním z posledních v kariéře Teemu Selänneho a tahle hokejové legenda se bude určitě snažit dovést svůj tým až do finále. Za kapitána volíme Mikaela Granlunda, tahle mašina na góly si připsala již 33 fantasy bodů a to nemusí být konečné skóre. V bráně pak je jasná volba na Tuukku Raska, který to ovšem proti švédským snajprům nebude mít vůbec snadné. Jména jako Karlsson, Alfredsson nebo Steen nás trochu děsí, ale doufáme, že zítra nebudou mít svůj den. Pokud je to vůbec možné.

Reklama