Hlavní obsah

I Jágra knírek zlaté Samkové dostal. Chtěl jsem s ním jít na Slováky, ale lidé na mě koukali jako na blázna, přiznal

Už zase žertuje... Po prohraném duelu se Švýcary se největší hvězdě českého hokejového výběru Jaromíru Jágrovi dobrá nálada vrací. Vzkazem na svém facebookovém profilu, který adresoval zlaté snowboardkrosařce Evě Samkové, to dokázal. Ba dokonce nezatajil, že se chtěl jejím příkladem inspirovat a v úterý proti Slovákům rovněž nastoupit s knírem pod nosem. Jenže když viděl lidi ťukající si na čelo, raději od záměru upustil.

Foto: Sport.cz

I Jaromír Jágr si vyzkoušel, jak mu sluší knír ála Samková...

Článek
Fotogalerie

Zlatá Samková měla při nedělním dekorování a vší slávě, kterou si v Soči užívala, jedno velké přání - čajové posezeníčko o páté s Jardou Jágrem.

„Je to mé zlaté přání. Jarda je pro mě Bůh, na něj se nejvíc těším," přiznávala. Jágr se na setkání nachystal. Nejprve umístil na svůj facebookový profil velkou gratulaci adresovanou zlaté olympioničce, dnes odpoledne přidal i fotografii s podepsaným dresem. Pochopitelně se svou osmašedesátkou a věnováním zlaté Evě. Ten, který předal Samkové při společném setkání. Nikoli při čaji o páté, jak si Samková vysnila, ale při posezení po tréninku hokejistů v olympijské jídelně.

A co víc - dokonce se svěřil, že knír pod nosem, jenž přinesl Samkové v nedělním závodě štěstí, ho inspiroval. Mimochodem - Jágr už ho v minulosti s kombinaci s licousy také nosil. A mušketýrský knírek si nalepil i předloni v prosinci v utkání pod širým nebem ještě v barvách Philadelphie.

Jenže knír Evy Samkové ho v Soči dostal.

„Zítra jsem chtěl nastoupit s knírem, ale asi to neudělám. Stačila mi jízda od zimáku do vesnice. Všichni na mě koukali jako na blázna. Pár lidí si dokonce klepalo na čelo. Teda, myslím si, že to bylo kvůli knírku a né proto jak hrajem," napsal Jágr na facebooku.

Jak se zdá, dobrá nálada se mu vrací. A to je před úterní osmifinálovou partií českých hokejistů se Slováky rozhodně dobrá zpráva.

Reklama

Související témata: