Hlavní obsah

Včera ňadro, dnes zadek. Krasobruslařka na sebe zase upozornila. A brala medaili

Pchjongčchang

Zase si říkala o pozornost. Ohromujícím procítěným výkonem. A v souvislosti se včerejším selháním kostýmu znovu i ve spojení s oblečením. Gabriellu Papadakisovou, která s Guillaumem Cizeronem dotančila pro stříbro, znovu zejména pánské publikum měřilo ostřížím zrakem. Tentokrát nedošlo k žádné nehodě, její vlající sukýnka ale zaujala. Tedy spíše to, co měla zakrývat.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Francouzi Gabriella Papadakisová a Guillaume Cizeron při volném tanci. Sukýnka vlála a vlála.

Článek
Fotogalerie

Ve volném tanci Papadakisovou potkala nehoda. Kostým se uvolnil a krasobruslařka ukázala více než je zvykem. Na její ňadro mohl pohlédnout celý svět.

Bulvární média si dnes pro změnu všímala jejího zadku, obdobně ustrojené ovšem nastoupily i další závodnice.

Vlající sukýnky toho moc neskryly. Ale hlavní byly výkony. Kanaďané Tessa Virtueová a Scott Moir nakonec uhájili vedení.

Velkolepý souboj nejlepších párů z jedné tréninkové skupiny v Montrealu přinesl nejvyšší známky historie. Nejprve Papadakisová se Cizeronem předvedli velkolepé představení za doprovodu Beethovenovy Měsíční sonáty.

Virtueová a Moir pak soutěž uzavřeli. Potřebovali si vylepšit osobní rekord ve volném tanci o více než tři a půl bodu, aby měli šanci na vítězství. A zvládli to.

Osobní rekord ve volném tanci si vylepšili dokonce o více než čtyři body, a i když na Francouze ve druhé části soutěže něco ztratili, náskok z rekordního krátkého tance jim stačil k vítězství. Poprvé v kariéře se dostali v součtu přes dvousetbodovou hranici a 206,07 bodu znamenalo vysněnou tečku za dlouhou společnou kariérou.

Reklama

Související témata: