Hlavní obsah

Opět zaostřeno na kostýmy. Přišla i sprcha, popustili uzdu fantazii

Pchjongčchang

Ještě jednou se vrátili na olympijský led krasobruslaři. Závěrečná exhibice přinesla tradiční show. Znovu ožily nedávné souboje o medaile.

Foto: John Sibley, Reuters

Ruská vítězka soutěže krasobruslařek Alina Zagitovová při závěrečné exhibici.

Článek
Fotogalerie

Publikum opět mohlo porovnávat kvality ruských bruslařek, které si před pár dny rozdělily nejcennější medaile.

V tygří kombinéze mysticky laděnou jízdu předvedla vítězná patnáctiletá Alina Zagitovová, Procítěným výkonem se prezentovala dáma v civilním černém oblečení, o tři roky starší Jevgenija Medveděvová, v pořadí druhá. Místo soutěžní sukně oblékla pro exhibici příhodné kalhoty.

Divákům se opět představil i stříbrný francouzský taneční pár Gabriella Papadakisová - Guillaume Cizeron. Jejich jízda už se obešla bez partnerčiných problémů s kostýmem, které je v souboji se zlatými Kanaďany Tessou Virtueovou a Scottem Moirem možná stály cenné body.

Ale oblečení znovu bylo středem pozornosti. Při exhibici popustili uzdu fantazii...

Na ledě se objevila krasobruslařská Barbie a její protějšek Ken. Zahráli si na ně italští reprezentanti Valentina Marcheiová s Ondřejem Hotárkem.

Předvedla se i severokorejská sportovní dvojice Rjom Te-ok a Kim Ču-sik, pobavil bronzový Španěl Javier Fernández. Stylizoval se do role filmového hrdiny, který skončil zlitý vodou.

Reklama