Hlavní obsah

FANTASY: Všechny hvězdy připraveny! Jágr vtipkuje, Hanzal popudil Švédy

Jeden den dělí fanoušky od největšího svátku hokeje. Nejlepší hráči z NHL již dorazili na místo a připravují se na první utkání turnaje. Podle čtenářů budou největší hrozbou pro náš tým Erik Karlsson a Niklas Kronwall.

Na nejlepší z vás opět čekají hodnotné ceny

Článek

Vůbec poprvé v historii se můžete do dění turnaje zapojit i vy! Nemusíte se pouze dívat z gauče, ale můžete vést svůj tým do boje proti svým přátelům, ukázat, kdo tomuhle sportu vážně rozumí. Navíc máte šanci získat skvělé ceny. Ještě nikdy jsme jich nerozdali tolik. Chcete LED TV, tablet, telefon a další ceny? Tak si vyberte nejlepší hráče pro svůj tým.

14 000 Fantasy hráčů zařadilo do sestavy Jágra

Souboj o popularitu jednoznačně vyhrává Jaromír Jágr, který v rozhovoru s Martinou Sáblíkovou vtipkoval, že pokud by hráči nastupovali, jen když mají šanci na vítězství, tak se mohou rovnou otočit a jet domů. Snad to ale neudělá, protože ho ve svém týmu má již 14 000 uživatelů. Jiné starosti má Martin Hanzal. Právě český útočník se postaral v utkání NHL o zranění Henrika Sedina, vinou kterého přijde jedna z největších hvězd švédského týmu o turnaj v Soči. Hanzalovi tedy hrozí, že si to s ním Sedinovi krajané budou chtít na ledě vyřídit, ale je otázkou, zda útočník Kojotů do zápasu vůbec zasáhne.

Přes absenci jednoho z bratří Sedinových je švédský tým stále plný hvězd. Uživatelé Fantasy hokeje si nejčastěji do svého týmu vybírají elitní obranné duo Erik Karlsson-Niklas Kronwall. Velkou oblibu si získali i Švýcaři. Například Romana Jossiho, Nina Niederreitera nebo Marka Streita zařadilo do svého týmu více uživatelů než Patrika Eliáše nebo Romana Červenku.

Reklama

Související témata: