Hlavní obsah

Barinka při tréninku zůstal na střídačce. Proti Slovákům ho nahradí Rozsíval

Soči

Čeští hokejisté nastoupí v dnešním osmifinálovém zápase olympijských her v Soči proti Slovensku bez zraněného obránce Michala Barinky. V plánované sestavě ho nahradí Michal Rozsíval. Zápas začne v hale Šajba v 18:00 SEČ, přímým přenosem ho vysílá ČT Sport a podrobnou on-line reportáž budete moci sledovat na Sport.cz.

Foto: Mark Blinch, Reuters

Český obránce Michal Barinka v souboji se švýcarským útočníkem Simonem Bodenmannem.

Článek

"Michal Barinka má zhmožděninu v dolní části těla. Ale naštěstí tam není žádná zlomenina, takže v případě postupu existuje šance, že by proti Američanům hrál," potvrdil pro Sport.cz mluvčí reprezentace Zdeněk Zikmund po úterním dopoledním rozbruslení, které Barinka sledoval jen ze střídačky.

Na ledě se dopoledne opět objevil útočník Patrik Eliáš, jehož v minulých dnech trápila horečka a lékaři mu nasadili antibiotika. Do utkání se Slovenskem ale opora New Jersey podle všeho nezasáhne. "Neměl by hrát," řekl Zikmund.

Poté, co ze sestavy vypadl Barinka, rozhodl se trenér Alois Hadamczik pozměnit složení obranných řad. Stejně jako v pondělí spolu trénovali Marek Židlický a Ladislav Šmíd, Rozsíval absolvoval cvičení s Radko Gudasem a Zbyněk Michálek s Tomášem Kaberlem. Jako sedmý bek by měl být připraven naskočit do zápasu Lukáš Krajíček.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články