Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: Eindhoven - AC Milán

Dalšími osmi zápasy pokračuje v úterý fotbalová Liga mistrů. Redakce Sport.cz přináší od 20:45 v on-line reportáži duel skupiny E mezi PSV Eindhoven a AC Milán, který je odvetou za dva týdny staré utkání na San Siru. Nizozemský celek si z horké italské půdy dokázal odvézt bod za bezbrankovou remízu 0:0...

Foto: DPA/EPA

Jesuli (vpravo) z Celty Vigo se snaží zastavit záložníka AC Milán Massima Ambrosiniho v zápase 2. kola Ligy mistrů

Článek

V Eindhovenu si nicméně dobře pamatují na semifinálové zklamání, které jim loni připravili právě hráči AC, a maximální pohotovost kouč PSV Guus Hiddink vyhlásil i po víkendovém kole italské ligy, v němž milánští rázně uťali vítěznou sérii Juventusu Turín. "AC Milán patří k nejsilnějším celkům na mezinárodním poli. A o víkendu to předvedl v plné parádě," burcoval své svěřence.

Jak Eindhoven, tak AC Milán stále hrají o postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů. Italský tým vede pořadí skupiny E s pěti body, PSV je na třetí příčce se stejným bodovým ziskem jako druhý Fenerbahce Istanbul. Hiddink je přesvědčen, že právě domácí duel s tureckým klubem bude klíčovým pro postup. "Jakýkoli bodový zisk z duelu s AC je bonus. Rozhodující bude až zápas s Fenerbahce," uvedl před úterním měřením sil.

Program Ligy mistrů - úterý (začátky ve 20:45)
Skupina E
Schalke 04 - Fenerbahce Istanbul, rozhodčí Medina Cantalejo (Šp.),
PSV Eindhoven - AC Milán, Poll (Angl.).
Skupina F
Olympiakos Pireus - Olympique Lyon, Fröjdfeldt (Švéd.),
Rosenborg Trondheim - Real Madrid, Stark (Něm.).
Skupina G
FC Liverpool - RSC Anderlecht, Nielsen (Dán.),
Betis Sevilla - Chelsea Londýn, Hamer (Luc.).
Skupina H
Inter Milán - FC Porto, Mejuto González (Šp.),
Artmedia Bratislava - Glasgow Rangers, Meyer (Něm.).

Reklama

Související témata: