Hlavní obsah

Mistr gólových parádiček na útěku z PSG? Rozhodnu se tento týden, tvrdí Ibrahimovic

Paříž

Hodně nejistá je budoucnost švédského útočníka Zlatana Ibrahimovice. Svérázný a obávaný fotbalový snajpr, který má ještě rok platný kontrakt v týmu francouzského mistra Paris Saint-Germain, údajně touží po návratu do AC Milán. S touto poměrně překvapivou informací v pondělí přišel italský deník La Gazzetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic v přípravě druhým gólem dorazil Manchester United.

 
Článek

V souvislosti s Ibrahimovicem se v posledních týdnech spojovaly především kluby z Anglie. Tamní elitní soutěž Premier League totiž třiatřicetiletý útočník ještě nehrál a v minulosti se netajil zájmem okusit právě atmosféru na ostrovech. Jenže všechno může být jinak.

Zaječí úmysly Ibra naznačil už o víkendu. „Možná jsem odehrál poslední zápas za PSG.V tomto týdnu učiním velmi důležité rozhodnutí o mé budoucnosti. A bude to velké překvapení," prohlásil švédský fotbalista. Podle italského listu se již sešel s Adrianem Gallianim, viceprezidentem milánského AC. Jeho návrat do kádru Rossoneri, kde již Ibrahimovic v letech 2010 - 2012 hrál, se zdá být hotovou věcí.

Fotbalisté AC Milán však obsadili v minulé sezóně Serie A až desáté místo, takže slavný klub chybí na evropské pohárové scéně. Pokud se zvěsti potvrdí, přišla by Liga mistrů o elitního kanonýra, který se proslavil i několika úchvatnými góly. Situaci okolo Ibrahimovice však sondují i velké istanbulské kluby Galatasaray a Fenerbahce, spekuluje se také o útočníkově náklonnosti k americké Major League Soccer.

V jakém týmu bude Zlatan Ibrahimovic hrát v příští sezóně?
Zůstane v Paris Saint-Germain
20,9 %
Vrátí se do AC Milán
13,1 %
Půjde do Fenerbahce
1,5 %
Odejde do Galatasaraye
1,6 %
Zvolí některý z anglických klubů
58,3 %
Půjde do MLS
4,6 %
Celkem hlasovalo 16113 čtenářů.

Reklama