Hlavní obsah

Nevíte co s penězi? Kupte ostrov za miliardu jako Ronaldo svému agentovi...

Lisabon

Ukázal štědrou tvář, na závistivce však půjdou mrákoty. Cristiano Ronaldo neměl s vymýšlením svatebního daru pro svého agenta žádný problém. Fotbalová hvězda vyřešila dilema co největšího překvapení velkoryse - Jorgemu Mendesovi koupil řecký ostrov. Cena? Skoro pakatel - nějakých 50 miliónů eur, což je v přepočtu jedna miliarda a nějakých 350 miliónů korun navrch...

Foto: David Gray, Reuters

I na dárky je Cristiano Ronaldo jednička...

Článek

Také byste chtěli mít portugalskou hvězdu Realu Madrid za přítele? Není divu, mohli byste se pak dočkat vskutku šokujících dárečků a pozorností.

Pravdou je, že Jorgemu Mendesovi se jen tak něčím nezavděčíte. Je známým agentem zastupujícím několik fotbalových hvězd. Jeho nejlepším klientem je právě Cristiano Ronaldo, po letech spolupráce se stali i dobrými přáteli.

Když se tedy Mendes rozhodl oženit s dlouholetou přítelkyní, slavný Portugalec nemohl chybět mezi třemi stovkami pozvaných hostů na jeho svatbě. A podle zaručených informací byl právě Ronaldo ženichovým svědkem.

Cristiano na svatebním daru pro prominentní dvojici rozhodně neškudlil. Portugalská média informují, že držitel Zlatého míče daroval agentovi jeden ze soukromých řeckých ostrovů. Jejich cena se na realitním trhu pohybuje od 3 do 50 miliónů eur. A podle portugalských zdrojů by mělo jít v tomto případě právě o částku na nejvyšší hranici.

Reklama