Hlavní obsah

Pobuda Ronaldo žebral s balónem na ulici. Po hodině potěšil malého chlapce

Madrid

Jaké to je, když jeho ekvilibristickým kouskům nikdo neaplauduje, si vyzkoušela v reklamní akci hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Takřka hodinu portugalský fotbalista dribloval s míčem na náměstí v Madridu, než konečně přilákal někoho, kdo si s ním pořádně zakopal. Byl jím malý chlapec, jenž nevěřil vlastním očím, když Ronaldo prozradil svou identitu.

Pobuda Ronaldo na náměstí v Madridu.Video: Reuters

 
Článek

Video vzniklo v Madridu ve spolupráci s ROC, značkou na výrobu sluchátek, už před šesti měsíci, oficiálně zveřejněno ale bylo až nyní.

Jednoho z nejznámějších fotbalistů planety bylo zapotřebí pořádně zakamuflovat. Make-up, paruka, umělé vousy, brýle proti slunci, vycpávka na tělo a hurá do ulic Madridu s bílým pejskem a hlavně krabičkou na peníze.

Krátce po druhé odpolední Ronaldo uvázal pejska a snažil se vyžebrat nějaké peníze pomocí svých kousků, za které mu většinou vyprodané stadióny nadšeně tleskají. Na náměstí hlavního španělského města nic. Neteční chodci. Dívka, kterou požádal o telefon, se jen zasmála. Možná dnes lituje, Ronaldo se totiž na jaře rozešel s modelkou Irinou Shayk.

Po půlhodině kreací vzal do ruky krabičku na drobné a dožadoval se malé almužny. Ale marně. A tak si odpočinul.

Nakonec přece jen uspěl. Zakopal si s ním malý chlapec, s nímž si po chvíli Ronaldo plácnul, vzal míč do ruky a podepsal ho. Až když se začal zbavovat přebytečného ochlupení, došlo malému Nicolasovi i všem ostatním, kdo jim celou dobu ukazoval své fotbalové umění. „Ten míč je pro tebe," řekl Ronaldo šokovanému chlapci. Netečnost ostatních byla najednou tatam.

Reklama

Související témata: