Hlavní obsah

Rána pro Vrbu? Limberský se zranil na tréninku, start proti Lotyšsku je nejistý

Praha

Další potíž zasáhla českou fotbalovou reprezentaci, kterou zítra v Praze čeká kvalifikační zápas s Lotyšskem. Podle informací Práva nedokončil čtvrteční uzavřený trénink obránce David Limberský a nad jeho startem v sobotním duelu se vynořil otazník. Podle posledních zpráv z týmu by ale měl být pro utkání k dispozici.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Limberský v reprezentačním dresu.

Článek

Kapitán Plzně přišel k úhoně při nácviku střelby. Přímo z Edenu odcestoval na vyšetření na sonografu, poté jej měl v péči fyzioterapeut Pavel Kolář.

Trenér Pavel Vrba ale doufal, že dá levého obránce do sobotního podvečera do kupy. Pokud by totiž Limberský zůstal mimo hru, z tradičního složení defenzívní řady by zbylo torzo. Z obligátního kvarteta by měl kouč k dispozici pouze stopera Michala Kadlece, už před srazem nemohl počítat se stoperem Tomášem Sivokem a pravým bekem Pavlem Kadeřábkem, v týdnu navíc opustil tým kvůli nemoci František Rajtoral.

S mužstvem včera Vrba a jeho asistenti pilovali mimo jiné standardní situace, které by mohly být jednou z cest, jak dobýt očekávaný obranný val soupeře. Odpoledne dostali hráči volno, někteří zašli na kávu do nedalekého obchodního centra Nový Smíchov, jiní zvolili procházku po Bertramce.

Dnes mají Češi na programu předzápasový trénink v Edenu (od 19.15).

Reklama